pondělí 23. května 2011

Birthday party ! (:

Sobotní (21.5.2011) dopoledne bylo upřímně stráveno pouze v postely se Zouí a Sofii a hlavně s notebookem a hroznou chutí sledovat pouze filmy (: ..
Odpoledne jsme však s mou povedenou rodinkou slavili sestřiné, již 8-mé , narozeniny ... Což mi díky přítomnosti mých drahých nejlepších kamarádek zase tak moc nevadilo (: ..
Přípitek nazdraví (: ♥

Se slečnou Zoé 

Se slečnou Sofii 

A nakonec i já s výbornou marcipánovou beruškou (: 
Ps: .. asi jsem se ještě nezmínila ,že mé nejlepší kamarádky jsou dvojčata že ne ?(: Hm... tak proto vám to říkám teď (: Ano jsou dvě , jsou krásné, jsou hodné ,ale hlavně už jsou Moje (: ♥..

Flowers Day ♥..

Jeden takový normální pátek s mojí drahou slečnou Zouí :) Respektive z jednou z mých milovaný dvou nejlepších kamarádek ♥..Jako vždy to byl skvělý den.. Projížďka na bruslích, plno písniček,voda (pozn. mám namysli řeku :)) ) , fotek a hlavně odpočinku a krásného povídání (:

Vím že se jí ta fotka nelíbí , ale mě ano :) ♥

  Ona je pro mě něco jako andílek bez křídel , který mě podrží když mi je nejhůř .. člověk ,který mě donutí snad do všeho.. Dokáže mě uklidnit a hlavně i rozveselit.. Každý den s ní je nezapomenutelný ♥


S ní jsou ty nejkrásnější projížďky na bruslích ♥ a ty nejbláznivější videa (: Ona mi rozumí .. Kytiti Mytiti :*♥..

středa 18. května 2011

Weakness♥..

Ano pro některé věci mám vážně slabost...ale nestydím se za to, a myslete si co chcete (: ....

 ..Pro to úžasné moře,skvělé písečné pláže,západy slunce.. a Slunce celkově.. 

.. Ano.. pro Kávu.. Miluji kaffe.. Cappuccino , Latte, Frapé .. Je to šíleně návykové

... Také mám hroznou slabost, pro svůj milovaný ,krásný piercing ♥ ( Naživo je hezčí :D)) )

... Všechny tyhle zamilované obrázky... Na ty jsem úplně ujetá... Taky bych si to tak přála ..
.. Přátelé ..  a né jenom takové nádherné obrázky.. ale hlavně mí přátelé.. respektive hlavně mé nejlepší kamarádky..
..  A co vážně miluju ?.. jsou všechny tyhle vzory.. do těch jsem úplně ze všeho nejvíce ,,zblázněná" .. Mohla bych se mít na všem a pořád by to bylo málo ... Ovšem pořád je v mém osobním žebříčku na prvním místě.....
.. ZEBRA...a jelikož si hodlám tento měsíc "zrekonstruovat" svůj nový pokojíček ... tak jsem se rozhodla ,že si ke své vášni koupím zebrovanou tapetu a dám si jí přesně na to místo kde bude postel.. Velice se těším ..

Pozn. To už bude asi tak všechno z toho co jsem shrunula mezi své dočasné slabosti.. (:

úterý 3. května 2011

Spring ? ♥

Ano, ano .. Dnes je 3. Května .. Rok 2011.. Buď se počasí zbláznilo a nebo si spletlo apríl (: .. Vážně netuším .. Ale něco kolem 12:00 -12:30 nám začal místo teplých paprsků Sluníčka  padat bílý sníh ! ...No sníh.. Spíše taková "břečka"...Co k tomu dodat.. Všichni si dají na auta letní gumy ale začne nám sněžit :D ,,Však proč by nemohlo sněžit, je teprve Květen :) " ♥ ..

Real Dream II.

Anoo.. Je to tady :) Přišlo mi přijetí na školu .. Psalo se tam velkým PŘIJATA ! ♥ vůbec netušíte jak jsem se v tu chvíli cítila... Měla jsem smíšené pocity.. (: Byla jsem šťastná a tak se mi ulevilo (:
 Byla jsem po tak dlouhé době zase Happy (: ♥ ... Samozřejmě zápisový lístek už je odevzdán a já jsem oficiálně od 1. Září 2011 žákyni Vyšší odborné a Hotelové Školy v Opavě (: .. Nic lepšího nemůže ani být (: Tak se těším .. Doma mám prostudované všechny papíry ohledně učebnic a oblečení na praxi (: .. Teďka ještě čekat do konce týdne než mé drahé Kamarádce příjde zda ji vzali na odvolání či ne .. Musím doufat že ANO..  Jelikož tam nechci jít sama :D a navíc .. plánujeme si to už od 7. třídy (: Tak snad ♥ .. Lidi držte mě pěsti ať mám hodně štěstí.. protože jestli se tam dostane tak mi bude chybět takový maličký kousíček k tomu abych byla nejšťastnější člověk pod sluncem ♥..  Btw. Omlouvám se za tu fotografii školy, že je tak malá a rozmazaná ,ale lepší jsem bohužél nesehnala..:/