neděle 24. července 2011

leave - taking ♥

Uum..Tak dobrá ,opět jsem neměla a pořád nemám čas sem chodit psát články, což se vám velice omlouvám :) ... Ovšem už dlouho se na to chystám, takže zase po pár měsících,sem zpět...
Jelikož sem píšu hlavně věci ,které zažívám , tak jsem se právě rozhodla ,že vám napíšu o mém ,,slavnostním" ukončení a vyřazení ze základní školy ^^..
No takže, byl to den neobyčejně obyčejný :) Už od rána jsem byla se svýma drahýma - což znamená slečna S. a slečna Z. - jako vždy mi bylo fájn :) Vzhledem k tomu že moje rozloučení začínalo  v 16:30 tak jsme měly dost času :))
Někdy už kolem 12:00 - za náma přišla má milovaná kamarádka Annemí,která mi na hlavně vykouzlila nádherný  drdol ..Obdivuju její talent :)
Později v 16:30 - vše začalo a já byla šíleně nervozní ... když zavolali mé jméno,vstala jsem a šla si stoupnout před všechny ty lidi co tam seděli.. Nevěděla jsem jestli mít dobrý pocit z toho že odcházím,nebo být smutná že už ty lidi neuvidím ..Měla jsem zmatené pocity.. Ale i tak jsem se tam cítila jako princezna- stála jsem přede všema,měla na sobě nádherné černé šaty ,na ruce decentní stříbrný náramek a na krku užasný a jednoduchý řetízek.. a nejvíc na mě zářila za stříbrná brož přidělaná na mých šatech :)
P.S.: Omlouvám se,za to že je to trochu delší ^^ :) ..